Hírek

Ausztriában állomásoztak atlétáink a hétvégén

Atlétika

2020. július 21.

Július 18-án, az osztrák Graz városában mutatta be tehetségét a PSN Zrt. ügyességi atlétika szakosztálya. A sportolók az eredményes hétvégét követően sem állnak meg, már készülnek a táborokra, versenyekre.

Ausztriában állomásoztak atlétáink a hétvégén

Farkas Bence az alábbi videón látható 21,57 mp-es futóidejével nyerte a férfi 200 m kategóriát az Austrian Top Meeting Graz 2020 nemzetközi versenyen, szombat este, Grazban:

 

Brunner Hugó szintén szombaton, kora este, Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban megrendezett TSC-Geotech pályaavató távol- és hármasugró versenyén indult, felnőtt férfi abszolút távolugró mezőnyben. A verseny keretében hivatalosan felavatták Tatabánya rekortánborítást kapott atlétikapályáját. Hugó 671 cm-es eredménnyel a 6. helyen végzett a felnőtt meghívásos mezőnyben első éves ifiként.

Borhy Anna a pénteki esős napon Bonyhádon versenyzett női rúdugrásban, ahol 341 cm-es eredménnyel 4. helyen végzett az abszolút mezőnyben.

Július 21-én két futónk is részt vesz Budapesten, az FTC atlétikapályáján a korosztályos 4x100 m-es válogatott sprintváltók edzésén, melyet Lengyák György sprinter szakág referens szervez. A program felkészülési állomás az U18, U20, U23 és felnőtt korosztályok férfi és női magyar válogatott váltók soron következő versenyeire, illetve előkészület a jövő évi korosztályos Európa Bajnokságokra. A programba 2 futó kapott jelenleg meghívást a PSN Zrt.-ből: Erát Kristóf a fiú U18-as váltóba és Farkas Bence a férfi U20-as váltóba.

Két válogatott rúdugrónk kezdte meg a kiemelt rúdugró program keretében zajló edzőtáborozást Bonyhádon, a hétvégén. Garamvölgyi Petra és Borhy Anna a MASZ által támogatott 2 hetes edzőtáborban készülhet július 31-ig az országos bajnoki versenyekre. Edzőjük, Putsay Zoltán a programban szintén 2 hetet tölt Bonyhádon.

Az ügyességi atléták versenyző korosztályú csoportja július 27-31. között ugyancsak Bonyhádon edzőtáborozik, elsődlegesen az augusztusi korosztályos országos bajnokságokra készülve, de nyári csapatépítő programnak is kiváló a tábor, hiszen a pécsiek mellett a GEAC (Gödöllő), UTE, Vasas és IKARUS (Bp.) valamint Bonyhád sportolóival együtt táboroznak az atléták.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink