Hírek

Újabb atléta sikerek a fővárosból

Atlétika

2020. augusztus 17.

Az elmúlt hétvégén junior atlétáink Budapesten, a Magyarország Junior és Utánpótlás Atlétikai Bajnokságon, az IKARUS pályán versenyeztek.

Újabb atléta sikerek a fővárosból

A megmérettetésen Borhy Anna, Rab Ákos és Farkas Bence képviselte a PSN Zrt.-t.

Borhy Anna a junior leány 100 m gát előfutamában a 2. helyen haladt a mezőnyben, amikor az utolsó előtti gáton sajnos bukott, és bár célba futott, de pályaelhagyás miatt kizárásra került. Másnap a női rúdugrás mezőnyében nem sikerült beszállnia a versenybe, mivel a választott kezdőmagasságon háromszor érvénytelen kísérletet tett. 
Anna számára sajnos nem úgy sikerült a korosztályos OB, ahogy terveztük, hiszen képességei alapján mindkét versenyszámban a dobogóra vártuk. De ilyen a versenysport, különösen a technikai és ügyességi számokban, most ezekből a helyzetekből kell tanulni és tovább építkezni – nyilatkozta Putsayné-Völgyi Erzsébet edző.

Rab Ákos a férfi 100 m junior mezőnyének előfutamában 11.37 mp-es egyéni csúccsal bejutott a döntőbe, amit már nem tudott lefutni hajlítósérülés miatt. 400 m-en még vállalta a rajthoz állást, és könnyített tempójú futással végül a 9. helyen végzett 52.05 mp-es idővel. 

A sprint és ügyességi csoport tagjai közül Farkas Bence elsőéves juniorként férfi 100 m és 200 m sprint számaiban indult és jutott döntőbe mindkét távon. A 100 m döntőjében 10.73 mp-es idei legjobb idejével junior országos bajnoki 2. helyen végzett, míg fő versenyszámában 200 m-en ismét megvédte országos bajnoki címét, 21.42 mp-es idei legjobb idejével.

 

Gratulálunk sportolóinknak az idei évi sikeres felkészüléshez és a versenyen való helytálláshoz!

Farkas Bencének külön gratuláció idei évi legjobb teljesítményeihez!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
2020. szeptember 21.

Aktuális heti versenyek

Atlétika 2020. szeptember 21.

Kettős győzelem Tatabányán

Labdarúgás 2020. szeptember 17.

Óvintézkedések a kispályás fociban is