Forró fogyókúra, látványos bőrfiatalodás - Az infravörös izzasztókamra

A hő, a meleg gyógyító szerepet játszik egyes betegségek esetén. A testmeleg növekedése mozgósítja a szervezet védőrendszerét, fokozza a vérellátást, felgyorsítja a gyógyulást. A Hullámfürdő "Sebastian" infravörös hőkabinja 40-60 °C-on fejti ki hatását. A infrasugarak négy centiméterre hatolnak be a bőr alá. Itt a fény hőenergiává alakul át, regenerálja a sejteket. A kedvező hatás külsõ nyom nélkül, természetes úton következik be.

Ahőkabin harminc perces használata 900 kalóriás energiaveszteséget idéz elő. Ez körülbelül 15 kilométer futótréningnek felel meg. A hőkezelés az alakot is formálja a zsírcsoportok átrendezésével és fellazításával. A hatás a bőrön a leglátványosabb. Egy 10-15 alkalomból álló kúra alatt, az infrafény pórustisztító és sejtregeneráló hatására a bőr 5-10 évet fiatalodik.


Egészségmegőrzés hagyományos módon - a finn szauna

Az egészséges életmódot teljessé tevő finn szaunakultúra Pécsett is otthonra lelt. Az erek kitágításával javítja testének vérellátását. A fokozott izzadás káros anyagokat távolít el a szervezetébõl, amelyeket a tusolás során moshat le magáról.

A szauna használata után pezsgőfürdővel, keringtetett és tisztított hidegvizzel működtetett fa merülőkáddal teheti teljessé az ellazulást. Szaunánk 16 főt képes befogadni három- és négyszemélyes kabinokban.


A szaunahasználat rendje

Az alapdíjért egységesen és pontosan kétórányi szaunázást biztosítunk minden vendégünknek, beleszámítva az öltözési időt. A kombinált fürdéssel egybekötött szaunázást biztosító jegyet vagy bérletet vásárlók három órás időtartammal rendelkezhetnek. Ez a szabály a céges megállapodások keretében hozzánk látogatókra is vonatkozik. Ők a társaságuk által fizetett díjért szintén két (vagy három) órát tölthetnek további díjfizetés nélkül a szaunában.

Valamennyiükre vonatkozik, hogy az alapidőn felül minden megkezdett félóra után 300 Ft-os díjat számítunk fel. Ezért a szaunába történő belépéskor, az alapdíjon felül Önnek is 900 Ft kauciót kell fizetnie a szaunában töltött időtartam esetleges időtúllépésének fedezésére. A benntartózkodás időtartamát úgy állapítjuk meg, hogy Ön a HEP szolgálatvezetőjétől jegyének, bérletszelvényének, illetve szaunázásra szóló igazolásának ellenőrzésekor egy vonalkódos kártyát kap. Munkatársunk a vonalkódot beolvastatja a számítógéppel, így a berendezés rögzíti az Ön érkezésének időpontját. Természetesen ennek alapján szóban tájékoztatjuk arról, hogy mikor jár le a kétórás időszak, amelynek múlását a hagyományos módon, a pihenőben elhelyezett órán ellenőrizheti. Távozásakor kollégánk a vonalkódot ismét betáplálja a számítógépbe, amely - kizárva az emberi tévedés lehetőségét - megadja az esetlegesen fizetendő többletdíjat, illetve jelzi, ha Önnek visszajár a kaució teljes összege. A szolgálatvezető a gépi számítás alapján számol el Önnel.

A leltárunkban rendszeresen jelentkező lepedőhiány miatt - a kulcskaució eddig is meglévő 300 Ft-os összegéhez hasonlóan - a lepedőhasználatot is biztosíték fizetéséhez kötjük. A kaució összege 300 Ft, amit a szolgálatvezetőnél kell befizetnie. Ezt az összeget Ön a lepedő leadásakor ugyancsak vissza fogja kapni. Amennyiben saját lepedőjét vagy törölközőjét használja, nem kötelező igénybe vennie ezt a szolgáltatást.

Kérjük, a fentiek szerint készüljön fel arra, hogy a szauna használata során, az alapdíjon felül 1000 vagy 1500 Ft kauciót kell fizetnie, attól függően, hogy kér-e lepedőt. Összegzésként tehát a lehetségesen fizetendő díj összetétele a következő: 300 Ft kulcskaució, 900 Ft szaunakaució, 300 Ft lepedőkaució. Bízunk abban, hogy intézkedésünk csak kezdetben lesz szokatlan, és végeredményében hozzájárul az Ön igényeinek teljesebb kielégítéséhez. Amennyiben tájékoztatónkban nem találta meg a választ minden kérdésére, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, illetve a cégvezetés tagjaihoz!