2019.08.27.

Tisztelt Csapatvezetők!

Az Elitliga két csoportjában – AutóCity és Fürge Nyuszi – még tart a szünet, utóbbiakban egyaránt szeptember 10-étől folytatódik a játék a PVSK műfüves pályáján, e két csoport sorsolását most készítik a szervezők.
Ezenfelül az Elitligában június 3-án félbeszakadt Forza Yellows – Green Team mérkőzést szintén 2019. szeptember 10-én, 18:45-kor, a harmadik pályán játsszák újra.

Tisztelettel:
a rendezőség

2019.08.23.

Felhívjuk a csapatok és a kedves nézők figyelmét, hogy az AutóCity Szenior 50+ bajnokság mérkőzései 2019. augusztus 28-án (szerdán) kezdődnek.
Az AutóCity Szenior bajnokság pedig 2019. augusztus 29-én (csütörtökön) veszi kezdetét.


2019.06.17.


Felhívjuk a szenior 50+ csoportban szereplő csapatok figyelmét, hogy a nyári szünet előtt három játéknapot is rendeznek a kispályás labdarúgó-bajnokságban a számukra.
Az alábbi időpontokban rendezünk mérkőzéseket:

2019.06.18. (kedd)

2019.06.19. (szerda)

2019.06.26. (szerda)
A 2019. június 3-án lejátszott Green Team–Forza Yellows mérkőzésen történt atrocitás miatt a Forza Yellows játékosát, Juhász Rolandot a versenybizottság 2 évre eltiltja a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság mérkőzésein való részvételtől. A jelzett találkozó eredményét törli, annak újrajátszását rendeli el (új időpont: 2019. szeptember 9., ezen az összecsapáson csak azok a játékosok szerepelhetnek, akik az eredeti mérkőzés jegyzőkönyvében is meg voltak nevezve – az eltiltott Juhász Roland kivételével). A döntést mindkét csapat tudomásul vette és elfogadta.

A május 29-re kiírt Szenior 50+ AutoCity Volkswagen csoport mérkőzései a hirtelen leesett nagy mennyiségű eső miatt elmaradnak, a pályák alkalmatlanok a mérkőzések megrendezésére. 

A csapatok kéréseit figyelembe véve a június 11-re, keddre tervezett fordulót, illetve a pótmérkőzést elhalasztjuk, az összecsapásokat június 24-én rendezzük meg. Több játékos is jelezte, hogy a magyar labdarúgó-válogatott aznapi mérkőzésére már megváltották a jegyeiket, ezért nem tudnának kiállni a kispályás bajnokságon.Május 20., hétfő: elhalasztják az ElitLiga mai fordulóit

ElitLiga AutoCity Volkswagen csoport

ElitLiga Fürge Nyuszi Focivilág csoport 

A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság május 20-ra tervezett fordulóját mindkét csoportban elhalasztják a szervezők a heves esőzés és a viharos időjárás miatt.Május 15., szerda: az eső miatt
elmarad a Szenior 50+ mai fordulója!


Az egész napos eső miatt elmarad a Várkői-stadionban a Szenior 50+ osztály mai napra (május 15., szerda) tervezett teljes fordulója.

A pótlás időpontjáról a szervezők később döntenek.

A csapatok megértésére számítva:
a Szervező Bizottság


 

ElitLiga AutoCity Volkswagen csoport

ElitLiga Fürge Nyuszi Focivilág csoport

 

A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság május 13-ra tervezett fordulóját mindkét csoportban elhalasztják a szervezők az esőzés miatt.

A május 6-ra tervezett forduló pótlásának időpontja: május 21.

A május 13-ra tervezett forduló pótlásának időpontja: május 28.


Szenior-Autócity Volkswagen bajnokság

A május 9-re, csütörtökre tervezett forduló a folyamatos esőzés miatt elmarad, a pótlásról később tájékoztatják a csapatokat a szervezők.


A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság május 6-ra tervezett fordulóját mindkét csoportban elhalasztják a szervezők a folyamatos esőzés miatt. A pótlásról később tájékoztatják a csapatokat.


Tisztel Csapatvezetők, Kedves Játékosok!

A Szervező Bizottság a csapatok kérését figyelembe véve elhalasztja a Szenior 50+ korosztály április 30-ra kiírt 5. fordulóját. A bajnokság a sorsolás szerinti hatodik fordulóval folytatódik, az elmaradt mérkőzéseket egy későbbi időpontban pótolják az együttesek. 

Tisztelettel: 
a szervezők


Versenykiírás

Nevezési lap

Játékoslista