2020.05.20.

Tisztelt Csapatvezetők!

A járványhelyzetre való tekintettel, igazodva az MLSZ állásfoglalásához, a PSN Zrt., mint főszervező, a Pécsi Kispályás Labdarúgó bajnokságról úgy határozott, hogy áttér az őszi-tavaszi lebonyolításhoz. A lebonyolításváltozás miatt a határidők módosultak. A nyomtatványok a honlapon és mellékletben megtalálhatóak, azok nem változtak.

A határidők a következők (Tervezett):

- Nevezési határidő: 2020. augusztus 14., péntek

- Hiánypótlás határidő: 2020. augusztus 25., kedd

- Liga értekezlet határidő: 2020. augusztus 26., szerda

Első játéknapok:

     2020. augusztus 31. hétfő Elitliga és I . osztály
     2020. szeptember 2. szerda Szenior 50
     2020. szeptember 3. csütörtök Szenior

A bajnoksággal kapcsolatos minden tájékoztatás a szervező honlapján (www.psnzrt.hu) olvasható vagy a szervezőktől, Végső Ferenc Gábortól (+36-30-544-22-36) és Csordás Dániel Sándortól (+36-30-747-88-24) kérhető.

Üdvözlettel:

A Szervezők


2020.03.09.

Elérhető az április 14-én kezdődő Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság versenykiírása, játékos listája és nevezési lapja.

A letölthető dokumentumokat a PSN Zrt. oldalán, ide kattintva találhatják meg.


2020.02.21.

A PSN Zrt. vezetősége áttekintette a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnoksággal kapcsolatos teendőket, és az alábbiakról értesíti a csapatokat:

  • a bajnokságokat minden kategóriában megrendezi,
  • a versenykiírást március 9-ig elkészíti,
  • a nevezési határidőt március 27-re tűzi ki,
  • a csapatvezetők számára ligaértekezletet tart, melynek tervezett időpontja április 8-a,
  • a bajnokság első játéknapja április 14-e.

További információval, kérdéssel vagy esetleges észrevétellel kérjük, írjanak a kommunikacio@psnzrt.hu email címre! 


2019.10.25.

Tisztelt Csapatvezetők!

A szervezőbizottság nagy szeretettel vár mindenkit – nem csak az első négy helyezett csapatot – a 2019. november 8-án, 19 órakor kezdődő, Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjkiosztó ünnepségére. A részvételi szándékot kérjük, e-mailen vagy telefonszámon jelezzék a létszám és a menü pontos megjelölésével, a mellékelt meghívó alapján! 

E-mail cím: varkoistadion@psnzrt.hu
Telefonszám: +3620/2346-440

Tisztelettel,
a szervezőbizottság


2019.10.17.

Kiélezett mérkőzések a zárófordulóban az Elitligában

Utolsó fordulójához érkezett a bajnokság az Elitliga alsó- és felsőházában is. Rendkívüli, izgalmas és színvonalas mérkőzéseket láthattak a nézők a bajnokság alatt. Habár a legmagasabb osztályban a Tűz-Partner újra bajnoki címet szerzett, ez csak az utolsó forduló befejező mérkőzésén dőlt el, győzelmükkel letaszítva a Forza Yellowst a dobogóról. A második helyre a Pécsi Sportolda csapata került, két helyet javítva az előző idényhez képest. Szintén két helyet javított a Green Team sportszerű küzdelmével a bajnokságban. A tabella alján a Keszüi Sport Egyesület és Capri Cukrászda található, nekik nem sikerült jól a rájátszás. A gólkirályt a Pécsi Sportolda frissen igazolt játékosa, Miltner Szabolcs adta, hiszen a rájátszásra csapatot váltott, és így 13 gólt adott a felsőház ellenfeleinek. A legjobb kapus a legkevesebb gólt kapó Green Team csapatából került ki Gungl Gábor személyében, ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt a bajnokságban.

Az alsóház bajnokságának már a korábbi fordulóiban kiderült a győztes, ám az első helyezett Vatreni csapatot csak egy hajszál választotta el a felsőháztól, és még így is lehet eleget izgulni a záró héten, mivel a dobogó további helyezései még nem álltak fel. Az NPK Beef magabiztosan győzte le a soros ellenfelét, így a későbbi eredmények következtében felléphettek a dobogó alsó fokára, ők is érthetetlen módon találhatóak az alsóházban ősszel. Hatalmas és kiélezett küzdelmet hozott a bajnokság záró találkozója, ahol bár eleinte vezetett a DPSE, végül mégis vereséget szenvedett a Vatreni csapatától. Így egészen a negyedik helyre csúsztak vissza a tabellán. Az utolsó forduló eredményeinek kedvező alakulása miatt a Bonafarm megtartotta a második helyét, nekik a bajnokság első felében sikerült megalapozni a remek szereplést, talán meg is előzve a csapatban rejlő potenciált. Sajnos ez a bajnokság sem telt el kizárás és visszalépés nélkül, jelentősen átalakítva a tabellát. Ezen kívül a versenykiírás megsértése miatt mérkőzéseket kellett elvenni a Duraku Pékség csapatától, akik egy figyelmetlenség miatt bukták el a kedvezőbb szereplést. A gólkirály Farkas Zsolt lett az NPK Beef csapatából, 10 gól tulajdonosaként. A legjobb kapus Varga Márk lett, a Bonafarm csapatából.


2019.10.10.


Tisztelt Csapatvezetők! 

A mai fordulóra kiírt szenior bajnoki mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt (sok csapadék) elmarad. A forduló pótlásának időpontjáról a versenybizottság a későbbiekben dönt.

Tisztelettel,
a szervezőbizottság


2019.10.09.

Tisztelt Csapatvezetők!

2019.10.07-étől minden osztályban a versenykiírás 11.d. pontja alapján érvénybe lép az átigazolási stop. Ez azt jelenti, hogy ettől az időponttól sem átigazolások, sem új leigazolások nem lehetségesek a bajnokságban szereplő csapatok között.

A Nonstop (Elitliga Fürge Nyuszi Focivilág csoport, alsóház) csapata három mérkőzésen nem jelent meg, így a versenykiírás 14. pontja szerint a versenybizottság a csapatot kizárta, és az idei eredményeit törölte.
A Partizán (Elitliga Fürge Nyuszi Focivilág csoport Alsóház) csapata a bajnokságban való szerepléstől visszalépett, így a versenykiírás 14. pontja szerint a versenybizottság az idei eredményeit törölte.

Jogosulatlan szereplés

A versenybizottság tudomására jutott, hogy Francseszko Prenkpalaj (Duraku Pékség) igazolás nélkül, jogosulatlanul szerepelt a Minarik-Duraku Pékség (2019. 09. 16.) és a DPSE-Duraku Pékség (2019. 09. 30.) mérkőzéseken, így a versenykiírás 18. pontja szerint az ott elért eredmény törlésre kerül, és a mérkőzéséért járó 3 pontot 3-0 gólaránnyal jóváírjuk az ellenfélnek.

Tisztelettel,

a versenybizottság


2019.10.02.

Tisztelt 50+ Csapatvezetők!

A tavaszról elhalasztott mérkőzéseket ezekben az időpontokban pótoljuk:

2019.10.08.  20:15    FIX-HÁZ ÖF - Duplex Rota 50
2019.10.08.  19:30    Safranekék - TECHNIQ 2000  
2019.10.15.   18:45    PÉCSI HONVÉD OLD BOYS - Tettyei Dinamo
2019.10.15.   20:15    Duplex Rota 50 - TECHNIQ 2000

Az időpontoktól a két csapat eltérhet megegyezés szerint.

Tisztelettel,
a szervezők

2019.08.27.

Tisztelt Csapatvezetők!

Az Elitliga két csoportjában – AutóCity és Fürge Nyuszi – még tart a szünet, utóbbiakban egyaránt szeptember 10-étől folytatódik a játék a PVSK műfüves pályáján, e két csoport sorsolását most készítik a szervezők.
Ezenfelül az Elitligában június 3-án félbeszakadt Forza Yellows – Green Team mérkőzést szintén 2019. szeptember 10-én, 18:45-kor, a harmadik pályán játsszák újra.

Tisztelettel:
a rendezőség

2019.08.23.

Felhívjuk a csapatok és a kedves nézők figyelmét, hogy az AutóCity Szenior 50+ bajnokság mérkőzései 2019. augusztus 28-án (szerdán) kezdődnek.
Az AutóCity Szenior bajnokság pedig 2019. augusztus 29-én (csütörtökön) veszi kezdetét.


2019.06.17.


Felhívjuk a szenior 50+ csoportban szereplő csapatok figyelmét, hogy a nyári szünet előtt három játéknapot is rendeznek a kispályás labdarúgó-bajnokságban a számukra.
Az alábbi időpontokban rendezünk mérkőzéseket:

2019.06.18. (kedd)

2019.06.19. (szerda)

2019.06.26. (szerda)
A 2019. június 3-án lejátszott Green Team–Forza Yellows mérkőzésen történt atrocitás miatt a Forza Yellows játékosát, Juhász Rolandot a versenybizottság 2 évre eltiltja a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság mérkőzésein való részvételtől. A jelzett találkozó eredményét törli, annak újrajátszását rendeli el (új időpont: 2019. szeptember 9., ezen az összecsapáson csak azok a játékosok szerepelhetnek, akik az eredeti mérkőzés jegyzőkönyvében is meg voltak nevezve – az eltiltott Juhász Roland kivételével). A döntést mindkét csapat tudomásul vette és elfogadta.

A május 29-re kiírt Szenior 50+ AutoCity Volkswagen csoport mérkőzései a hirtelen leesett nagy mennyiségű eső miatt elmaradnak, a pályák alkalmatlanok a mérkőzések megrendezésére. 

A csapatok kéréseit figyelembe véve a június 11-re, keddre tervezett fordulót, illetve a pótmérkőzést elhalasztjuk, az összecsapásokat június 24-én rendezzük meg. Több játékos is jelezte, hogy a magyar labdarúgó-válogatott aznapi mérkőzésére már megváltották a jegyeiket, ezért nem tudnának kiállni a kispályás bajnokságon.Május 20., hétfő: elhalasztják az ElitLiga mai fordulóit

ElitLiga AutoCity Volkswagen csoport

ElitLiga Fürge Nyuszi Focivilág csoport 

A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság május 20-ra tervezett fordulóját mindkét csoportban elhalasztják a szervezők a heves esőzés és a viharos időjárás miatt.Május 15., szerda: az eső miatt
elmarad a Szenior 50+ mai fordulója!


Az egész napos eső miatt elmarad a Várkői-stadionban a Szenior 50+ osztály mai napra (május 15., szerda) tervezett teljes fordulója.

A pótlás időpontjáról a szervezők később döntenek.

A csapatok megértésére számítva:
a Szervező Bizottság


 

ElitLiga AutoCity Volkswagen csoport

ElitLiga Fürge Nyuszi Focivilág csoport

 

A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság május 13-ra tervezett fordulóját mindkét csoportban elhalasztják a szervezők az esőzés miatt.

A május 6-ra tervezett forduló pótlásának időpontja: május 21.

A május 13-ra tervezett forduló pótlásának időpontja: május 28.


Szenior-Autócity Volkswagen bajnokság

A május 9-re, csütörtökre tervezett forduló a folyamatos esőzés miatt elmarad, a pótlásról később tájékoztatják a csapatokat a szervezők.


A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság május 6-ra tervezett fordulóját mindkét csoportban elhalasztják a szervezők a folyamatos esőzés miatt. A pótlásról később tájékoztatják a csapatokat.


Tisztel Csapatvezetők, Kedves Játékosok!

A Szervező Bizottság a csapatok kérését figyelembe véve elhalasztja a Szenior 50+ korosztály április 30-ra kiírt 5. fordulóját. A bajnokság a sorsolás szerinti hatodik fordulóval folytatódik, az elmaradt mérkőzéseket egy későbbi időpontban pótolják az együttesek. 

Tisztelettel: 
a szervezők


Versenykiírás

Nevezési lap

Játékoslista